Novasähkö Oy

Asiakaslähtöistä sähköurakointia vuodesta 1993

Novasähkö Oy on Pirkanmaan alueella toimiva sähköurakointiliike, joka tarjoaa monipuolisia sähköalan palveluita pääasiassa kunnille, kaupungeille, sairaaloille, teollisuusyrityksille ja rakennusliikkeille.

Henkilökuntamme koostuu kahdestakymmenestä sähköalan osaajasta, joilla on monipuolinen kokemus vaativien kohteiden toteutuksesta. Ylläpidämme ja kehitämme työntekijöidemme ammattitaitoa säännöllisten koulutusten avulla. Luotettava yhteistyöverkostomme takaa nopean reagointikyvyn myös mittavissa ja erikoisosaamista vaativissa projekteissa. Vaalimme työssämme korkeaa laatua ja toimimme ISO:9001 standardien mukaisesti. Novasähköllä on S1-luokan sähköurakointioikeudet.

Meidät tunnetaan palvelevasta asenteestamme, kilpailukykyisestä toiminnastamme, rehdistä ja avoimesta yhteistyöstä sekä pysyvistä asiakassuhteistamme.

Avaimet käteen -palvelua

Toteutamme kokonaisuuksia suunnittelusta käyttökuntoon asti. Yhteistyöverkostomme avulla voimme tarjota kokonaistoimituksia, jotka sisältävät myös suunnittelun, rakennusaputyöt sekä maanrakennustyöt. Teemme runsaasti sähkötöitä saneerattaviin ja laajennettaviin kohteisiin. Myös työn aikana asiakaskäytössä olevat kohteet, kuten pankit, toimistot ja terveydenhoitotilat ovat tuttuja.

Novasähkö Oy :: Varikkokatu 10, 33820 Tampere :: puh. 03 - 3124 8500